Ljubav zbilja pokreće svijet…

Ponekad jednostavno ne mogu vjerovati koliko ga volim. I koliko On mene voli. Nakon svih ovih godina, povremeno se uštipnem jer mi se čini kao da sanjam. Zbilja mogu reći da po pitanju ljubavi živim svoje snove i najdublje želje.

Sjećam se kad sam kao mala gledala razne filmove i serije i maštala o pravoj ljubavi. Puno su me puta pokušali uvjeriti da su to bajke, da takva ljubav ne postoji, da su svi muškarci isti, da svi varaju i sebični su. Nisam im povjerovala.

On mi je dokazao da je moguće voljeti drugo ljudsko biće toliko jako da ti je ta osoba uvijek na prvom mjestu. Prije nego sam ga upoznala, bila sam jako usredotočena na sebe. Ali u lošem smislu. On mi je pomogao da vidim svijet drugačijim očima, da shvatim kako je život stvarno poklon i da je bajkovita ljubav moguća. Zahvaljujući Njemu sam postala neovisna, ali znam da u svakom trenutku imam bezuvjetnu podršku i ljubav s Njegove strane.

Volim kako priđe da me zagrli i poljubi nakon što neko vrijeme sjedimo jedno nasuprot drugoga. Volim kako mi tad kaže da mu nedostaje moja blizina i da jednostavno ima potrebu doći do mene. Volim kad ujutro odlazi na posao i pobrine se da sam pokrivena. Volim kad na putu s posla svrati do trgovine i iznenadi me čokoladom jer zna koliko je volim.

Volim kad ga dočekam na vratima dok dolazi doma i ugledam Njegov osmijeh koji popravi cijeli dan. Volim kad se automatski primimo za ruke gdje god da se nalazimo. Volim kad zatvori balkonska vrata, makar mu je vruće- jer je meni hladno. Volim što radi takve sitnice; pripremi sve za sendvič, naruči palačinku kakvu ja volim (makar mora uvijek pojesti moje ostatke),  gleda film po mojoj želji ili ode do kopiraone isprintati nešto moje. Volim što se uvijek mogu osloniti na Njega.

Volim kad me zavrti nasred ulice dok šećemo. Volim kako ljudi misle da smo kratko vrijeme u vezi jer se ponašamo kao zaljubljena djeca. Volim kad kažu da se naša ljubav osjeti u zraku. Volim kad govore da smo prava inspiracija jer znam da svatko zaslužuje ljubav kakvu mi imamo. On čini sve da budem sretna.

Nemojte me pogrešno shvatiti; ja puno toga radim za Njega. Svjesna sam da je ljubav davanje i primanje. Ali postoji uvriježeno mišljenje da muškarci nisu ovakvi i zato se u svojim tekstovima usredotočujem na Njega i Njegovo pokazivanje ljubavi.

On je nedavno rekao kako bi radije živio sa mnom bez novaca (pričali smo nešto o troškovima koje imamo), nego bez mene. To i jest ljubav. Kroz što god da prolazim, On je uvijek tu i zbog Njega se najgori problemi ne čine tako strašnima.

Kad u tvom životu postoji netko tko je uz tebe kad si bolesna, kad misliš da nema izlaza, kad misliš da ti se sve ruši i da si na dnu, onda shvatiš koliko je ljubav važna. Ne samo partnerska, nego ljubav općenito. Shvatiš da ljubav stvarno liječi rane i da bi ovaj svijet bio ljepše mjesto kad bi svi činili djela iz ljubavi.

Shvatiš da ljubav zbilja pokreće svijet.

10368949_10205992946961051_6162529705039089214_o

2 misli o “Ljubav zbilja pokreće svijet…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s