Ne slušaj one koji ti govore da prava ljubav ne postoji

Iako mi je On vječna inspiracija, u zadnje vrijeme nisam znala što da pišem o našoj ljubavi. Imala sam osjećaj da sam već sve rekla, a da neke predivne stvari ipak nisu za javnost.

Ovih dana zapravo ne znam kako pretočiti u riječi ono što osjećam. Riječi jednostavno nisu dovoljne.
On i ja smo neku večer razgovarali baš o tome. Gledali smo se i šutjeli neko vrijeme, a onda se jako počeli grliti i ljubiti, govoreći kako jedno drugome ne možemo objasniti našu ljubav.

Možda se ljubav ni ne treba moći objasniti nego stvarno osjetiti i živjeti. Trudim se zadnjih mjeseci riječima motivirati ljude da nađu i žive pravu ljubav. Mnogi se raznježe i kažu da im moji tekstovi jako pomažu. Ipak, tek kad jednog dana zbilja osjetite ono o čemu pišem, svaka moja rečenica bit će vam u potpunosti jasna.

Ja ću se i dalje truditi prenijeti osjećaj ljubavi koja je tako sigurna i prekrasna da se sve ostalo u životu čini neusporedivno s njom. Jer znam koliko sam ja voljela čitati ovakve tekstove kad nisam imala vjere. Kad nisam imala Njega.

Ljudi se često čude kako smo nas dvoje tako prirodni jedno s drugim i kako nakon svih tih godina imamo nešto posebno. Nije tako bilo od samih početaka, ali jako brzo smo se otvorili i otada samo gradimo to što imamo. S Njim je sve tako jednostavno- slatke poruke, planiranje izlazaka i putovanja, razgovor, tišina, iskrenost, izgled, fizički dodiri i sve ostalo što je važno u vezi. Mislim da je u tome stvar.

Naći nekoga s kime je sve jednostavno, a opet se oboje razvijate kao osobe u situacijama kad nije. Obožavam što kod nas nema glume, što ne moram paziti kako izgledam i što ću reći ili učiniti. Volim što mogu biti istinska ja i što je sve tako jednostavno. Nevjerojatan osjećaj.

Mogla bih reći da je prava ljubav osjećaj kao kad dođeš doma nakon puta ili kao miris čaja u zimskoj večeri. Mogla bih reći da je ljubav osjećaj mira i ugode, slobode i vezanosti istovremeno. Ali ništa od toga nije dovoljno za opisati ljubav. Ljubav je nešto posebno. Ona je puno više.

Upravo On me to naučio.
On me naučio kako davati, a ne očekivati ništa zauzvrat. On me naučio da je ljubav praštanje.
On mi je pokazao što moja ljubav može napraviti i kakva čuda može stvoriti.

On je upravo ono što mi je nedostajalo sve godine koje sam bila bez Njega. On se ne boji moje prošlosti ni budućnosti. Naša veza se bazira na iskrenosti, davanju, povjerenju i poštovanju. Ni On ni ja nikada nismo i nećemo pristati na manje. Mi smo cjeloviti odvojeno, ali smo nešto zbilja posebno zajedno.

Govorili su mi da takva ljubav ne postoji i da tražim previše. Nisam im povjerovala i zato danas živim to što sam željela i zaslužila. Svakome na svijetu želim ljubav kakva je po njemu prava i idealna. Različiti smo i za svakoga je ljubav drugačija. Ovo što živim je moja ljubav iz snova.

Tebi koja ovo čitaš, želim ljubav kakvu sanjaš. Nemoj pristajati na manje od onoga što duboko u sebi znaš da zaslužuješ. Čekaj tu ljubav koja se ne može usporediti ni s čim na svijetu. Čekaj taj osjećaj sigurnosti i mira. Nije važno koliko imaš godina ni gdje se nalaziš.

Ne slušaj one koji ti govore da život nije film i da prava ljubav ne postoji. Ne slušaj one koji ti govore da su svi muškarci isti i da ne znaju voljeti ni pokazati osjećaje. Ako želiš ljubav, pronaći ćeš je.

Vjeruj mi, kad je pronađeš, znat ćeš bez razmišljanja da je to to.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s