Zaslužuješ ljubav kakvu duboko u sebi poznaješ

Sjedimo neku večer na kauču i gledamo humorističnu seriju. Jako to volim. On dođe s posla, nešto fino jedemo i onda radimo što nam srce želi. Kartamo, igramo društvenu igru, šećemo, gledamo neku seriju ili film, svatko igra svoju igricu, odemo negdje kao u kino ili na neko događanje, pričamo o proteklom danu i uživamo. Između svega toga i za vrijeme toga se mazimo i uživamo u svakom trenutku. Često zastanemo, gledamo se u oči i pričamo o tome koliko se volimo. Da nas netko snima, ne bi vjerovao da netko stvarno priča o ljubavi  toliko puno i pokazuje ljubav kao mi.

Gledamo se mi u oči tu večer i kažem mu da nikog na svijetu toliko dugo ne mogu gledati u oči bez da skrenem pogled. On kaže da sam mu pročitala misli; da bi me mogao gledati zauvijek i da ima osjećaj kao da mi gleda dušu. Mislim da bi u tim trenucima svatko tko vidi naše oči zaključio koliko se sjaje i koliko ljubavi je prisutno u prostoriji. Jednom je prijateljica rekla kako joj je inače neugodno kad se netko ljubi pored nje, ali da je to naše gledanje u oči njoj jako ugodno, da osjeća neku super energiju. Uglavnom, ni najdraže ljude toliko dugo ne gledam u oči kao Njega. U tim trenucima (ovo će sad zvučati pjesnički, ali što ću vam ja 😀 ) stvarno imamo osjećaj da nam duše razgovaraju, a mi šutimo. Neprocjenjiv osjećaj kojeg svakome želim u životu.

Tu istu večer gledamo se mi tako kad On uzbuđeno kaže: „Tako volim ovo! Volim tebe tako malu, slatku, lijepu, dobru, posebnu, s točno takvom osobnosti. Volim što ne glumimo, što možemo jednostavno biti MI.“ Često se rastopim na Njegove izjave, ali s ovom je stvarno pretjerao 😀 Mi stvarno jesmo mi kad smo zajedno. U to spadaju i one „neugodne“ životne stvari poput odlaska na wc, zadaha iz usta i smrdljivih čarapa, plakanja zbog teških situacija i lošije verzije nas. Zbog nas samih trudimo se da je što manje takvih situacija (ipak svatko voli biti čist, mirisan i dobre volje), ali ima ih. Mi pričamo i o takvim stvarima i ništa ne skrivamo jedno od drugog. Poanta je da mi i to volimo jedno kod drugog. Ja ne razumijem neke žene (a ima ih) koje se ustaju ranije da se našminkaju da ne bi slučajno izgledale prirodno, cijeli život skrivaju od muža svoje pravo lice i prave se da su ono što nisu. Najzanimljivije od svega je da on meni kaže da sam predivna kad sam sebi najmanje lijepa. Kad sam u pms-u, prištava i napuhnuta, celulitna i kad mi curi nos, on me obasipa komplimentima.  To mi je u početku bilo neshvatljivo, ali sve više to razumijem. Ja volim kad se uredimo i idemo negdje (tad mi je On prezgodan) , ali isto nekako više volim kad On „paradira“ u boksericama, ima čuperke na kosi i znojan je od vježbanja. Volim sve kod njega. Volim napraviti za Njega što god- opeglati mu košulju, skuhati mu omiljeno jelo (a ja stvarno ne volim kuhati) ili odnijeti njegovom prijatelju opremu za nogomet. Ipak, priznajem da On više tog radi za mene. On to prirodno ima u sebi, jednostavno voli služiti drugim ljudima kako god može. Kad bi svi bili kao On, svijet bi bio ljepše mjesto.

Nedavno smo zaključili da smo kao puzle. Fizički, kad me zagrli i kaže da jednostavno pašem u njegovom naručju i emocionalno, kako imamo iste poglede na svijet, volimo se i nadopunjujemo, a opet smo različiti. Puzle najbolje opisuju naš odnos na svim razinama. Jednom mi je rekao da me voli na svim razinama koje postoje. Ne voli samo moj fizički izgled ili samo moj karakter, nego apsolutno sve. Kad gledamo nešto na televiziji i netko kaže nešto romantično, stisnemo se jače za ruku (uvijek smo u nekom fizičkom kontaktu, najčešće se držimo za ruke) i pogledamo duboko u oči.

Otkad pišem o našoj ljubavi, često dobivam razne poruke podrške i jako me dotaknu. Neki dan sam dobila poruku u kojoj djevojka kaže da ne voli kad netko javno objavljuje slike i tekstove o svojoj vezi, da odmah pomisli kako nešto nije u redu s tim parom, ali da sam ju ja razuvjerila u to. Rekla je da osjeća iskrenost u mojim riječima i da ne može vjerovati da joj se vraća vjera u ljubav. Prekinula je vezu jer osjeća da zaslužuje bolje. Zbog takvih stvari ja ovo i dijelim sa svima. Nekad možda dijelim intimne sitnice i jako sam iskrena, riskiram loše komentare i slično, ali vjerujte mi da vrijedi. Usrećuje me što mogu motivirati ljude i znam da svi mogu živjeti onako kako nas dvoje živimo. Neki iz mojih tekstova iščitavaju da je nama sve savršeno kao u bajci i da on nema nijednu manu, ali ja to nikad nisam napisala i ako tako mislite, promašili ste bit. Mi zajednički rastemo iz dana u dan i prihvaćamo jedno drugo u potpunosti.

Ti divna ženo koja ovo čitaš, ne pristaj na manje od onog što zaslužuješ. Ne moraš biti u nesretnoj vezi/braku, trpjeti bilo kakav oblik verbalnog i fizičkog nasilja. Zaslužuješ svu ljubav i pažnju ovog svijeta, zaslužuješ muškarca koji će te voljeti kakva jesi i biti ti podrška. Zaslužuješ živjeti ljubav kakvu duboko u sebi poznaješ. Želim ti da spoznaš koliko vrijediš i da se vidiš onako kako te ja vidim i kako On vidi mene.

IMG_9866

2 misli o “Zaslužuješ ljubav kakvu duboko u sebi poznaješ

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s