Tebi…

Toliko često Te gledam i pitam se čime sam Te zaslužila. Ne mislim to onako patetično, nego razmišljam realno i iskreno. Pitam se kako neka osoba poput Tebe uopće postoji i kako je život spojio baš Tebe i mene. Iako se uz Tebe mijenjam i postajem sve bolja, nisam Ti ni do koljena (znam da se ne slažeš s ovim). Ti kao da nisi s ovog svijeta.

Toliko si zabavan i voljen u društvu, a nikad ne glumiš. Uvijek si ono što jesi. Ipak, nitko ne vidi ono što ja vidim svakodnevno. Kad ostanemo samo Ti i ja… Promatram. Toliko si neiskvaren u ovom ludom svijetu. Toliko si iskren, nježan, moralan, pun poštovanja i razumijevanja.

Ponekad se pitam kako možeš biti tako dobar prema onima koji prema tebi nisu. Kako? Kako gledaš svijet uvijek pozitivno? Kako tako poštuješ ljude, a prije svega žene? Kako tako poštuješ mene? Kako mi oprostiš neke stvari? Kako daješ druge prilike? Kako si uvijek sretan i nasmijan, zahvalan i ne kukaš? Kako nemaš nekih strahova? Kako si mi uvijek podrška? Kako ostaješ uz mene nakon što me vidiš u najgorim izdanjima? Kako imaš takvu nevjerojatnu osobnost? Kako ne pamtiš zlo koje ti netko nanese? Kako si uvijek tako empatičan, čak i kad ja mislim da netko ne zaslužuje tvoju empatiju? Kako te uvijek brzo prođu negativne emocije? Kako uvijek imaš potrebu pomoći drugima? Kako imaš toliko ljubavi u sebi? Kako me toliko voliš? Kako tu ljubav pokazuješ na tolike načine? Kako si takav iz dana u dan?

A nakon svih tih pitanja svaki puta shvatim. Sve je to zbog ljubavi. Samo ljubav može to što Ti radiš. A Ti jesi ljubav. Kažeš da sam posebna. Ali ljubavi moja, Ti si taj koji je poseban. Ja sam često slična tebi po svim ovim pitanjima, ali želim biti još češće. Nadam se da ćeš uvijek biti ovo dijete koje jesi i da ćeš mi pokazivati kako je svijet zaista predivan ako ga mi odlučimo takvim vidjeti.

Ne znam čime sam Te zaslužila, ali neizmjerno sam zahvalna što se svako jutro imam priliku buditi pored Tebe. Kažu da jedna osoba ne može promijeniti svijet, a ne znaju… Ne znaju da si Ti promijenio moj. Hvala Ti. Na svemu. Zauvijek.  ❤

 

IMG_0194 copy

6 misli o “Tebi…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s