The Versatile Blogger Award

Iako puno kasnim, jako se veselim ovom tekstu! 🙂 Pred neko vrijeme sam nominirana za ovu nagradu, a prva me nominirala Knjiga Inspiracija. Ovim putem joj se stvarno od srca zahvaljujem.

Ako još netko od vas nije upoznat s ovom nagradom, gugl ima puno informacija. U svakom slučaju sam počašćena i nadam se da će vam biti zanimljivo čitati 7 stvari o meni. Jedva sam stala na 7, baš sam imala inspiraciju. 😀

Pravila:

Zahvalite osobi koja vas je nominirala.

Nominirajte do 15 blogera.

Podijelite sa svima 7 činjenica o sebi.

Objavite sliku nagrade u tekstu i ova pravila.

7 činjenica o meni

  • Moje najveće ljubavi u životu su (osim Njega i obitelji) glazba, engleski jezik i čokolada. Obožavam glazbu kao nitko, volim skoro sve žanrove jer svaku pjesmu mogu osjetiti. Osjećam njenu energiju, ritam, harmoniju i poruku. Znam da zvuči klišejasto, ali ona mi može uljepšati najgori dan. Ovisnica sam o čokoladi (bombone i kolače ne doživljavam) i toga se ne sramim 😀 Engleski pričam otkad sam bila mala, s barbikama sam se igrala na engleskom (i španjolskom) i već 10 godina gledam sve serije i filmove s engleskim titlovima.
  • Jako sam brza i mogu raditi puno stvari odjednom. Strašno brzo pišem poruke i na računalu (toliko da mi se svaki novi mobitel počne blesirati jer me ne može pratiti). Brzo čitam (čitam pogledom, a ne čitam slogove) i brzo mi radi mozak. Teško mi je to objasniti, ali jednostavno sam brza i uvijek „multitaskam“.
  • Obožavam ljude s inteligentnim smislom za humor i s njima najbrže kliknem. Tako me i On osvojio.
  • Od 5. razreda osnovne škole pa do kraja srednje sam stalno hodala po bolnicama i imala sto različitih dijagnoza. Sad ih pola više nemam. Bila sam jako boležljiva i uplašena kao dijete. Pjevanje mi je pomoglo da se toga oslobodim.
  • Ne pijem kavu (probala jednom u životu) i ne pušim (imala kratku fazu). Alkohol konzumiram jako rijetko. Svi se uvijek čude kad kažem ovo prvo, a ja nemam ni najmanju želju. Volim čaj.
  • Prva snimka na kojoj pjevam je snimljena kad sam imala 4 godine. Od 12. godine sam u bendovima, a zadnje 4 godine profesionalno pjevam u bendu i živim od toga.
  • Volim raditi u školi. Volim djecu, a i ona mene. Mogu ih disciplinirati, dosljedna sam i imam stav. Volim kad vidim kako ih veseli kad nauče nešto novo. Volim s njima učiti kroz igru i zabavu. Volim vidjeti napredak u bilo kojem smislu (čak više u ponašanju). Smatram da učitelj ima sposobnost utjecati na djetetov život i da je čast raditi taj posao.

versatile-blogger-award

5 misli o “The Versatile Blogger Award

  1. Nema na čemu draga moja, tvoj blog je zasluženo nominiran! Od svih činjenica koje si navela najviše me dojmila peta po redu zato što ni ja ne pijem kavu, ne pušim i ne konzumiram alkohol 🙂 Nije mi to toliko zanimljivo što obje to ne radimo, već zato što spadamo u nevjerojatno mali broj ljudi koji to ne uzimaju, posebno kavu 😀

    Sviđa mi se

Komentiraj