Kad nije pored mene, nedostaje mi svaki dio Njega…

Zbog poslovnih obaveza, On i ja smo ovaj cijeli tjedan razdvojeni. Za nas je to vremenski preduga odvojenost i nikako je ne volimo. Uvijek se svi čude kako ne dosadimo jedno drugome i kako si toliko jako nedostajemo kad smo odvojeni. Zapravo je vrlo jednostavno – jer se volimo najviše na svijetu. Ni s kim ne bih radije provela svaku sekundu svog vremena i ne postoji osoba s kojom bih radije provela ostatak svog života. Što mi točno nedostaje kad fizički nije pored mene?

Nedostaje mi kad navečer legnemo i smijemo se dok nas trbuh ne zaboli. Nedostaje mi kad nakon tog smijanja ne želimo zaspati jer dok spavamo, ne uživamo jedno u drugom. Nedostaje mi njegov poljubac u čelo i ruka kojom drži moju dok ne zaspimo. Nedostaju mi njegovi poljupci i zagrljaji odmah nakon jutarnjeg buđenja. Nedostaje mi kad oboje radimo nešto i vidim krajičkom oka kako me zaljubljeno gleda. Nedostaje mi naše duboko gledanje u oči i trnci koje osjećam. Nedostaje mi kad pričamo kako nam je prošao dan. Nedostaje mi njegov zagrljaj kojim me iznenadi s leđa dok perem suđe. Nedostaje mi ono kad se stisnemo kao „puzlice“ i sigurnost koju tada osjećam. Nedostaje mi njegov smirujući glas kad se oko nečeg živciram. Nedostaje mi Njegov glasan smijeh kad vidi nešto smiješno na internetu i njegov uzdah kad izgubi u igrici na računalu. Nedostaje mi kad me gleda kao nikog drugog na svijetu i kad znam da sam mu jedina. Nedostaje mi njegova pažnja i briga. Nedostaju mi njegove riječi podrške i ljubavi. Jednostavno mi nedostaje svaki dio Njega.

On uvijek zna što i na koji način reći. Kad su ga prijatelji pitali intimna pitanja o našoj vezi, rekao je da me najviše voli, da je to između nas dvoje i da ja ne zaslužujem da to komentira s njima, dok su se oni hvalili svojim uspjesima kod žena. Kad ga je prijatelj pitao je li mu zgodna jedna žena, rekao je da je zgodna, ali da sam ja za Njega najljepša i nijedna mi nije ni do koljena. Kad su ga pitali kako je tako otvoren o svojim osjećajima, rekao je da se ponosi svojom boljom polovicom i nema razloga ne spomenuti me kad osjeti potrebu. Kad su ga sudionici treninga kojeg ovaj tjedan vodi pitali zašto ne ostane još jedan tjedan, rekao im je kako mu je i ovo previše da bude odvojen od svoje žene koju voli najviše na svijetu. Kad su ga pitali zašto nema facebook, u šali je rekao da ima mene i da mu ništa drugo ne treba. Svi su se raznježili, a jedna je djevojka pitala kad će njezin dečko biti takav prema njoj.

Nadam se da neke od vas imaju ovakvog muškarca, a svaka od vas ga zaslužuje. Ako ti se ovo čini kao bajka, počni raditi na tome da shvatiš kako nije. Ako misliš da On laže o svemu ovome, netko te je uvjerio u laž i krivu percepciju ljubavi. Ako imaš ovakvog muškarca doma, molim te da gaodmah zagrliš najčvršće što možeš. Ovakvi muškarci su rijetkost, ali postoje. Nadam se da imaš takvog. Nadam se da je uz tebe kad nešto odlučiš. Nadam se da ti je podrška i da te ohrabruje. Nadam se da brine o tebi kad si bolesna i da ti pomogne kad ti je pomoć potrebna. Nadam se da te gleda kao nijednu drugu i da si mu stvarno jedina. Nadam se da te ljubi i grli i da pokazuje ljubav na načine kakvi tebi odgovaraju. Nadam se da ti je zabavno s njim, ali da možete razgovarati i o problemima. Nadam se da ti pruža svu ljubav i pažnju na svijetu jer ti to zaslužuješ. Nadam se da ti nedostaje kao On meni, upravo zato jer ga voliš i ne možeš zamislititi svoj život bez njega. Ako još nisi našla ovakvog, nadam se da hoćeš.  Jer On čeka samo tebe- da ti uljepša život i da ti njemu nedostaješ kad niste zajedno.

image

2 misli o “Kad nije pored mene, nedostaje mi svaki dio Njega…

Komentiraj